Majandus24 teeb otseülekande ettevõtjate päevalt

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EASilt toetust saanud ettevõtted olid majandusnäitajatelt paremd kui need, mis toetust ei saanud - välja arvatud ekspordi kasvu osas.
EASilt toetust saanud ettevõtted olid majandusnäitajatelt paremd kui need, mis toetust ei saanud - välja arvatud ekspordi kasvu osas. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Teisipäeval, 7. oktoobril toimub Tallinnas kuuendat korda ettevõtjate päev «EASi Liftiga tulevikku». Disainile ja infotehnoloogiale keskenduval päeval esineb ligi 15 silmapaistvat kasvuettevõtjat ja eksperti, kes jagavad oma kogemusi.

Üritusel saab vastuseid küsimustele, kuidas arendada ja disainida tooteid, mida müüa suurema kasumimarginaaliga ning kuidas toetada oma äri e-lahendustega ja kasvada Eestist väljapoole.

Otseülekandes saab vaadata-kuulata järgmist programmi:

Sissejuhatus 10.00-11.45

Hanno Tomberg, EASi juhatuse esimees
Anne Sulling, väliskaubandus- ja ettevõtlusminister
Ville Jehe (insener, disainer, ettevõtja, juht) - «Lisaväärtus, toodete arendamine ning kaubad ja teenused kaasaegses maailmas»

Tootearenduse paneel 12.45-14.15

Göran Sjöholm (Delux OÜ) - «Suur kasv läbi tootearenduse» (inglise keeles)
Lauri Aaltio (Jukola7. / Metso kogemus) – «Tööstusdisain kui konkurentsieelis»
Rasmus Rask (LaMuu)

Tootearenduse paneel 15.00-16.30

Kristjan Jagomägi (Design Factory) – «Kas disaini kasutamise mõju kasumisse on ikka tõestatud?»
Arno Kütt (Cleveron) – «Mis juhtus, kui turul pakutud lahendused ei rahuldanud vajadusi?»
Miroslaw Pienkowski (MP & Partners Engineering) – «Kuidas läbi lüüa rahvusvahelistel turgudel kitsas meditsiinitarvete nišis»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles