Vaata, kes kandideerivad aasta ettevõtja tiitlile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu 2013. aasta parimate ettevõtjate gala.
Tartu 2013. aasta parimate ettevõtjate gala. Foto: Kristjan Teedema

Selgunud on tänavused finalistid EY Eesti Aasta ettevõtja tiitlile, mille omanik selgub novembri keskel.

Tiitlile kandideerivad: Aleksandr Maljugin LTH-Baas AS-st, Galina Nikitina IDEAB-Projekt Eesti AS-st, Heiti Hääl ja Marti Hääl Alexela Group OÜ-st, Jüri Raidla Advokaadibüroo Raidla Lejins & Norcous OÜ-st ning Veiko Pak ja Ville Pak Kadarbiku Talu OÜ-st.

Žürii tõstis käesoleva aasta finalistide puhul esile, et kõik nad on hoolimata Eesti turu väiksusest leidnud oma niši ja seda ka märkimisväärselt arendanud. «Finaliste iseloomustab kahtlemata leidlikkus ja võime kohandada end vastavalt valitsevale majandusolukorrale igapäevaselt ning mõelda suuremalt kui konkurendid,» selgitas EY juhatuse liige ja partner Ranno Tingas.

1500 konkursile kutse saanud ettevõtja hulgast valiti esmalt välja 14 kandidaati, kellega viidi läbi põhjalikud kahetunnised intervjuud ning analüüsiti ettevõtete viimase kolme aasta majandustulemusi. Nende seast selgusid omakorda seitse lõplikku finalisti viiest ettevõttest.

EY Eesti Aasta Ettevõtja 2014 ning Elutööpreemia laureaat kuulutab välja president Toomas hendrik Ilves välja 13. novembril Swissôtel Tallinnas toimuval pidulikul galal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles