Info Auto lõi Volvode impordiks uue ühisettevõtte

Aivar Õepa
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volvo uusim mudel, XC90, augustis Stockholmis esitlusel.
Volvo uusim mudel, XC90, augustis Stockholmis esitlusel. Foto: Anders Wiklund / TT

Info Auto ühisettevõte Läti ja Leedu automüüjatega Volvax Baltic OÜ on eilsest alates uute Volvo sõiduautode importöör kõigis kolmes Balti riigis.

1. oktoobril jõustus Volvo Car Corporationi ja Volvax Baltic OÜ vahel sõlmitud importöörileping, mille kohaselt toimub nüüdsest uute Volvo sõiduautode müük, hooldus ja teenindus Balti riikides Volvax Baltic OÜ kaudu, teatas ettevõte. Senini tegeles maaletoomisega Eestis, Lätis ja Leedus Volvo Car Corporationi organisatsioonisisene üksus.

Volvax Baltic OÜ on Eestis registreeritud ettevõte, mille omanikud on Eesti, Läti ja Leedu Volvo müügifirmad, vastavalt Info-Auto, Musa Motors Grupa (millest kuulub 50 protsenti aasta algusest Info-Autole)  ja UAB Sostena.

Volvaxi nõukogusse, mille esimees on Sostena juhatuse esimees Donetas Karčiauskas, kuuluvad kõigi kolme asutaja esindajad. Uue Volvo sõiduautode maaletooja tegevjuhiks nimetati Danel Hein.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles