NASDAQ OMX Tallinnast saab Nasdaq Tallinn

Kadri Hansalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nasdaq OMX-ist saab lihtsalt Nasdaq.
Nasdaq OMX-ist saab lihtsalt Nasdaq. Foto: Tairo Lutter

Alates tänasest võtab NASDAQ OMX Group, Inc. kasutusele uue brändinime Nasdaq, millega seoses hakkavad Balti börsid oma kommunikatsioonis kasutama nimesid Nasdaq Tallinn, Nasdaq Riia ja Nasdaq Vilnius. Muutuse eesmärk on anda paremini edasi Nasdaq grupi tänast olemust ja globaalset strateegiat.

Sealjuures jäävad ettevõtete ärinimed samaks - NASDAQ OMX Group, Inc., NASDAQ OMX Tallinn AS, NASDAQ OMX Riga AS ja AB NASDAQ OMX Vilnius. Balti börside indeksid ja andmeteenused jätkavad samuti seniste tähiste all.

Viimase kümne aastaga on Nasdaq grupp kasvanud ettevõtteks, mille tehnoloogia vahendusel tehakse kümnendik kõigist väärtpaberitehingutest maailmas. Nasdaqi ärivaldkonnad hõlmavad muu hulgas turuinfo- ja kauplemisteenuseid, väärtpaberituru tehnoloogilisi ja ettevõtetele mõeldud lahendusi ning järelevalvet. Nasdaqi tehnoloogiat kasutatakse enam kui 80 väärtpaberiturul rohkem kui 50 riigis ning Nasdaq on koduks enam kui 3400 noteeritud ettevõttele, mille turuväärtus kokku on üle 8,5 triljoni dollari.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles