Eesti Energia juht Sandor Liive lahkub ametist

Kadri Hansalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandor Liive
Sandor Liive Foto: Mihkel Maripuu

Eesti Energia juht Sandor Liive ütles Lääne Elule, et ta teab nõukogu otsust, kuid ei avalda seda enne, kui ettevõtte nõukogu on seda teinud.

Liive ja Eesti Energia nõukogu juht Erkki Raasuke lendasid eile öösel koos Jordaania pealinna Ammani, et allkirjastada elektrijaama ehitusleping Jordaania valitsusega. Liive ütles, et teab, et Eesti Energia nõukogu teeb lähiajal otsuse.

«Kulda on vaja, kulda, hõbe ei ole see. Ega see ei lohuta, et oled küll tugev kandidaat, aga ei osutunud valituks,» märkis Liive. «60 päeva on vaja veel tööd teha, need saavad olema mu elu kõige efektiivsemad 60 päeva.»

Ekspress kirjutas täna, et Eesti Energia nõukogu otsustas advokaadibüroos Raidla Lejins & Norcous  toimunud koosolekul, toimumise aega pole märgitud, valida ettevõtte tegevjuhiks Põhjamaade energiabörsi Nord Pooli Baltimaade ja Venemaa piirkonnajuhi Hando Sutteri. Eesti Energia nõukogu esimees Erkki Raasuke seda ei kinnitanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles