Piltuudis: ettevõtjad andsid riigikogule üle petitsiooni

Kadri Hansalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Kaubandus-Tööstuskoja juhid Toomas Luman ja Mait Palts andsid riigikogu esimehele Eiki Nestorile üle ettevõtjate toetusallkirjad uute maksuregulatsioonidega kohanemiseks mõistliku aja andmiseks ettevõtjatele.
Eesti Kaubandus-Tööstuskoja juhid Toomas Luman ja Mait Palts andsid riigikogu esimehele Eiki Nestorile üle ettevõtjate toetusallkirjad uute maksuregulatsioonidega kohanemiseks mõistliku aja andmiseks ettevõtjatele. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti Kaubandus-Tööstuskoda kogus vähem kui kuu ajaga kokku 1256 ettevõtja allkirja petitsioonile, millega palutakse riigieelarve seaduse ja maksukorralduse seaduse muutmist nii, et maksumuudatusi ei saaks jõustada üleöö.

Ettevõtjad tegid ettepaneku lisada riigieelarve seadusesse põhimõte, et riigieelarve koostamise aluseks peavad olema maksuseadused, mis on Riigi Teatajas avaldatud hiljemalt pool aastat enne uue eelarveaasta algust. Lisaks paluvad ettevõtjad täiendada maksukorralduse seadust põhimõttega, mille kohaselt maksuseaduse või selle muudatuse Riigi Teatajas avaldamise ja jõustumise vahele peab jääma vähemalt kuus kuud.

Täna kell 15 andsid Toomas Luman ja Mait Palts kollektiivse pöördumise üle riigikogu esimehele Eiki Nestorile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles