Palo: on alust arvata, et Tallinna Sadama juhatus teeb edasi paremat tööd

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majandus- ja taristuminister Urve Palo
Majandus- ja taristuminister Urve Palo Foto: Tairo Lutter

Majandusminister Urve Palo märkis, et kuigi Tallinna Sadam praamihankel ei osalenud, on ettevõte jätkanud otseläbirääkimisi praamifirmadega ning tema sõnul on alust arvata, et Tallinna Sadama juhatus teeb edasi paremat tööd.

Täna selgus, et Saaremaa Laevakompanii tütarfirma Väinamere Liinid ei vastanud ministeeriumi korraldatud hanke tingimustele ning seetõttu algavad otsekõnelused saarte ja mandri vahelise praamiliikluse korraldaja leidmiseks, vahendas ERR Uudised.

Palo ütles «Aktuaalsele kaamerale» antud intervjuus, et ostu-müügi läbirääkimistes on tavaline, et ettevõtja tahab võimalikult suurt tulu saada, ent minister aga peab vaatama, et maksumaksja raha oleks mõistlikult kulutatud ning samal ajal peab minister ka tegema kõik selleks, et praamiühendus jätkuks ka 2016. aastal vähemalt tänase kvaliteedi juures.

Tallinna Sadam sai valitsuselt ja oma nõukogult korralduse hankel osaleda, rõhutas Palo ning lisas, et nüüd on olukord mõnevõrra teine ning ka Tallinna Sadamal on olnud rohkem aega otseläbirääkimistel osaleda.

«Seda, et nelja praami ühelt ehitajalt pole võimalik selle ajaga hankida, selgus hanke tulemustest, aga otseläbirääkimised jätkuvad ja mul on alust arvata, et Sadama juhatus teeb paremat tööd,» rääkis Palo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles