Väinamere Liinid: oleme läbirääkimisteks valmis

Aivar Õepa
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Küllike Rooväli

AS Saaremaa Laevakompanii (SLK) tütarettevõte Väinamere Liinid OÜ kinnitas ajakirjandusele saadetud teates jätkuvat valmisolekut mandri ja suursaarte vahelise praamiliikluse opereerimiseks.

Hoolimata asjaolust, et majandus- ja kommunikatsiooniministeerium ei leidnud väljakuulutatud hanke käigus sobilikku teenusepakkujat parvlaevaliikluse opereerimiseks, kinnitab Väinamere Liinid OÜ, et on jätkuvalt huvitatud ka pärast 2016. aastat pakkuma kvaliteetset parvlaevateenust nii Virtsu-Kuivastu kui ka Rohuküla-Heltermaa liinidel, teatas ettevõte.

Väinamere Liinid püüdis esitatud hankepakkumisega leida koostöös riigiga toimivat kompromissi, mis vastaks mõlema osapoole võimalustele ja vajadustele. «Kuigi meie hankepakkumine ei vastanud ministeeriumi ootustele, siis oleme jätkuvalt valmis edasisteks läbirääkimisteks ja võimalikuks koostööks,» kinnitas SLK juhatuse esimees Tõnis Rihvk.

«Oleme senise lepinguperioodi vältel investeerinud nii uutesse praamidesse kui ka kogu parvlaevateenuse paremasse korraldusse. Selle tulemusena on viimastel aastatel hüppeliselt kasvanud parvlaevateenuse kvaliteet,» selgitas Rihvk, lisades, et SLK on jätkuvalt valmis töötama kvaliteetse ja stabiilse parvlaevateenuse pakkumise nimel.

«Poolepäevased järjekorrad ning amortiseerunud praamid on juba aastaid ajalugu, ent arenguplaane on ettevõttel veelgi,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles