Piret Milleri juhtimispõhimõtted: inimestel tuleb lubada tegutseda

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erakogu
Erakogu Foto: Piret Miller

Olerex Eesti tegevjuhi Piret Milleri kinnitusel on juhi põhiline ülesanne luua tingimusi, mis inimesi tööle motiveerivad ning töötajatel tuleb lubada tegutseda.

1. Minu kui ettevõtte juhi põhiline ülesanne on järjepidevalt luua, hoida ja arendada sobivaid tingimusi, mis soodustavad inimeste tööle motiveeritust ning tagavad kliendi soovide ja vajaduste täitmise.

2. Jõud ja areng peitub usus oma ideesse, meeskonnas ja koostöös. Hea koostöö oma inimestega, klientidega, partneritega, riigi- ja omavalitsuseorganite esindajatega ning kõigi huvitatud isikutega.

3. Õiged inimesed peavad töötama õigetel kohtadel. Ma ei pea silmas üksnes professionaalse võimekuse taset meeskonnas vaid ka eri käitumismallidega inimeste tasakaalu.

4. Inimesi tuleb austada ja õiglaselt väärtustada. Ma hindan inimesi, kes ise ennast kõrgelt hindavad, hoolitsevad oma professionaalsete oskuste hoidmise ja arendamise eest, kes oskavad rõõmu tunda endi poolt loodavast väärtusest, on teisi toetavad ja armastavad oma tööd. Toetan sisemise karjääri tegemise võimalusi. Palgasüsteem peab olema motiveeriv ja tekitama hasarti.

5.Inimestel tuleb lubada tegutseda, anda neile ametikoha profiilist tulenevad õigused ja volitused. Iga inimene peab vastutama enda poolt vastuvõetud otsuste õigsuse ja tulemuslikkuse eest.

6. Organisatsioonis töötavate inimeste teod peavad olema eesmärgistatud, planeeritud, jälgitud, mõõdetud, analüüsitud ja neile tuleb anda tagasisidet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles