Rail Baltic sai endise projektijuhi tagasi

Kadri Hansalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miiko Peris on kerinud laiali mitmemeetrise kaardi, kus peal võimalikud trassid, kust Rail Baltic Eestis kümne aasta pärast kulgeda võiks.
Miiko Peris on kerinud laiali mitmemeetrise kaardi, kus peal võimalikud trassid, kust Rail Baltic Eestis kümne aasta pärast kulgeda võiks. Foto: Toomas Huik

Rahvusvahelise raudteeühenduse Rail Baltic projektijuhina asub alates oktoobrist tööle Miiko Peris.

Miiko Peris töötas alates eelmise aasta suvest Euroopa Komisjoni asepresidendi Siim Kallase kabinetiliikmena, enne seda juhtis ta samuti Rail Balticu töid Eestis. «Rail Baltic on kogu regiooni jaoks oluline transpordiprojekt ning mul on hea meel, et saan kasutada oma kogemusi selle edukaks elluviimiseks,» ütles Peris.

Eelmine projektijuht Indrek Sirp siirdus tagasi Kaitseministeeriumisse ja alustas tööd kaitsepoliitika nõunikuna Eesti saatkonnas Ameerika Ühendriikides.

Rail Baltic on keskkonnasõbralik kiire raudtee, mis ühendab Eesti ülejäänud Euroopa ning naaberriikide Läti ja Leeduga. Euroopa Liidu rahastuse toel jätkatakse ettevalmistustega ehitustöödeks eeldatavasti aastatel 2017-2018.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles