Saarte Liinid pööras näo Eestist väljapoole

Kadri Hansalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Rohuküla sadam.
Pildil Rohuküla sadam. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Saarte Liinid astus Läänemere Sadamate Organisatsooni (BPO) liikmeks. Sellest sammust loodetakse väärt kogemusi näiteks väiksema mahuga kaubavedude korraldamise osas.

AS-i Saarte Liinid juhatuse esimees Villu Vatsfeld ütles Saarte Häälele, et vahepeal toimunud sadamate arendustegevus Euroopa Liidu rahaliste vahendite arvelt on liidu uuel rahastamisperioodil 2014–2020 oluliselt vähenemas ning ka Saarte Liinid peab pöörama rohkem tähelepanu äriühinguna toimetamisele.

«Loodame BPO abiga teha Eesti regionaalsete sadamate hääle ja võimalused Euroopas rohkem kuuldavaks ning tekitada otsekontakte nii võimalike laevaliinide kui ka kaubaveovõimaluste arendamiseks kohalikele ettevõtjatele,» rääkis Vatsfeld.

«Juba praegu tuntakse suurt huvi meie parvlaevaliikluse ja väikelaevasadamate võrgustiku vastu,» tunnistas ta. «Ise loodame saada kogemusi väiksema mahuga kaubavedude korraldamise ja sadamate tehnilise teenindamise osas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles