Kiyosaki: rikkaks võib saada ka kanafarmiga

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kana
Kana Foto: Urmas Luik

Robery Kiyosaki märkis eile õhtul eestlastele Peeter Pärtelile ja Roland Tokkole antud veebiintervjuus, et rikkaks saamiseks peab tegelema oma kutsumusega, olgu selleks kasvõi kanafarmi pidamine. 

Enamik inimesi ei saa raamatusarja «Rikas isa, vaene isa » autori kinnitusel kunagi kuigi jõukaks, sest nad ei tee oma tööd südamega ning töötavad ainult palga nimel. See ei ole aga kuigi hea missjoon elus.

«Kui sa teed oma tööd südamega, siis sa ei loobu nii kergelt,» möönis ta. «Olgu selleks kasvõi kanafarmi pidamine. Igaüks võib kasvatada kanu, aga ainult inimene, kes on südamega asja juures suudab oma kanafarmi kasvatada nii suureks, et et see toodab 10 000 muna päevas,» meenutas Kiyosaki oma sõpra, kes oli just nii haljale oksale jõudnud.

Ainult need ettevõtjad, kes rajavad ettevõtte valdkonnas, millest nad on kogu hingega huvitatud, suudavad ka luua suuri ja tugevaid kaubamärke, mis maailma vallutavad. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles