Samsungi Eesti juht läks Mainori Ülemiste müügidirektoriks

Kadri Hansalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsung Eesti juhi Ursel Velve sõnul toimub ärisektoris huvitav areng, näiteks võetakse tööl kasutusele isiklikud arvutid ja nutiseadmed.
Samsung Eesti juhi Ursel Velve sõnul toimub ärisektoris huvitav areng, näiteks võetakse tööl kasutusele isiklikud arvutid ja nutiseadmed. Foto: Andres Haabu

Ülemiste Cityt arendava Mainor Ülemiste müügidirektorina asus tööle aastaid Samsungi Eesti üksust juhtinud Ursel Velve, kelle ülesandeks saab nii Eesti kui välismaiste novaatorlike ettevõtete koondamine Ülemistele.

Mainor Ülemiste juhatuse esimees Margus Nõlvak ütles, et Ülemiste City on vaid talle omase vaimsuse ja keskkonnaga ärilinnak, mistõttu otsiti ka müügidirektorit just väljastpoolt kinnisvarasektorit – inimest, kes suudaks näha asju kastist väljas. «Hindan kõrgelt Urseli rahvusvahelist kogemust ja panust Samsungi ülestöötamisel Eestis ning usun, et sarnane edu saadab teda nüüd ka Ülemiste Citys,» pidas Nõlvak uut müügidirektorit igati sobilikuks Ülemiste Citys seda linnakule iseloomulikku vaimsust juhtima.

 Ursel Velve kinnitusel on tema ülesanne uuel ametikohal veelgi edasi arendada Ülemiste City linnakut kui teadmistel põhinevat ärikeskkonda, tuua Tallinnasse uusi välisettevõtteid ja töötada linnakus tegutsevate ettevõtete jaoks välja pealinna kõige mugavam töökeskkond. «Suurimaks ambitsiooniks Mainoris ongi Eestisse uute ja uuenduslike ettevõtete toomine ja neile sobiliku sünergia tekitamine linnakus juba tegutsevate ettevõtetega, mis võiks anda kokkuvõttes tublisti lisaväärtust kogu Eesti majandusele,» selgitas Velve oma uue tööalase väljakutse iseloomu.

Viimased ligi 8 aastat on Velve töötanud Samsung Electronicsi Eesti esinduse juhina. Ta on lõpetanud EBSi ärijuhtimises ja omandanud magistrikraadi Liverpooli ülikoolis rahvusvahelise turunduse erialal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles