Lido avab aasta alguses Tallinnas uue restorani

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solarise Lido. Sügisel avatakse uus Lido juba laienenud Ülemiste keskuses. Kuid ka neile kahele on tulemas veel lisa.
Solarise Lido. Sügisel avatakse uus Lido juba laienenud Ülemiste keskuses. Kuid ka neile kahele on tulemas veel lisa. Foto: Martin Ilustrumm

Läti toitlustuskett Lido kavatseb uue aasta alguses avada Tallinnas järgmise söögikoha ning kaalub ka ärivõimalusi Leedus, ütles kontserni juht Rita Auzina BNSile.

«Me töötame uute asukohtadega – järgmise aasta alguses avame uue restorani Tallinnas ja otsime ka võimalusi siseneda teistele turgudele,» ütles ta.

Ettevõttel on koostanud järgmiseks viieks aastaks arenguplaani. «Kõigepealt vaatame naabrite poole. Kogemus Eestis näitas, et inimestele hakkab Lido kiiresti meeldima. Kuigi eestlased on väga patriootlikud, saime nende usalduse kiiresti. Nüüd kaalume ärivõimalusi Leedu linnades,» ütles Lido juht.

Samuti võib sarnasuse tõttu Balti regiooniga olla Lido äri arendamiseks sobiv koht Skandinaavia, rääkis Auzina. Uurime nüüd võimalikke kliente, üritame mõista nende söömisharjumusi ja kultuuri. Kui on rohkem selgust, saame teha otsuse järgmiste sammude kohta sellel turul.»

Lido keti käive kasvas mullu kümme protsenti 29,7 miljoni euroni, kasum kasvas aastaga kaks ja pool korda 863 700 euroni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles