Swedbank teeb juhtide seas ajutisi vangerdusi

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kitt (paremal) koos rahandusminister Jürgen Ligiga Paide arvamusvestivalil.
Robert Kitt (paremal) koos rahandusminister Jürgen Ligiga Paide arvamusvestivalil. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/PEETER LANGOVITS

Seoses Swedbank Balti panganduse ettevõtete kompetentsikeskuse juhi Kristina Mikenbergi siirdumisega pikemale puhkusele, saab selle uueks juhiks Swedbank Eesti ettevõtete panganduse juht Robert Kitt.

Esialgse kokkuleppe kohaselt tuleb Kitt aasta pärast tagasi, aga praktikas mehel on võimalus ennast tõestada ja ennast grupis näidata.

Robert Kiti asemel saab ettevõtete panganduse juht Heiki Raadik, finantsjuhi kohale asub privaatpanganduse juht Vaiko Tammeväli ning privaatpanganduse juhiks saab Kaie Metsla, kes praegu töötab ettevõtte panganduses.

«Asja mõte on selles, et me anname inimestele kes on olnud kaua ühe ala peal, võimaluse teha muid huvitavaid asju. Me näeme kuidas nad käituvad ja samal ajal näevad nad kõrvalt sisse tulnud inimestena, kes pole veel rutiini sisse elanud ka potentsiaalseid probleemi kohti,» kommenteeris juhtide ümberpaigutusi Swedbank Eesti peadirektor Priit Perens.

«Mina näen kõrvalt kuidas nad tegutsevad. Mingil määral võib seda küll inimkatseteks nimetada,» lisas ta.

Perens toonitas, et juhtide ümberpaigutamise otsused on tehtud siin ja mitte keegi pole talle öelnud, et nii peaks tegema.

«Kui keegi peaks arvama, et see on kellegi karvane käsi, siis see on minu enda karvane käsi,» pareeris Perens juba ette võimalikke spekulatsioone Eesti suurimas pangas toimuvate juhtimisvangerduste kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles