Tele2 on tänavu kaotanud juba ligi 6000 numbrit

Kadri Hansalu
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tele2
Tele2 Foto: Toomas Huik

Tehnilise järelevalve ameti andmetel on Tele2 kaotanud selle aasta kaheksa esimese kuuga juba 5787 mobiilinumbrit.

Numbreid on juurde võitnud Elisa (5012) ja EMT (775). Samas tavatelefoninumbreid on aastaga kaotanud enim Elisa (-1930). Juurde on neid võitnud Elion (863) ja Starman (923).

Kokku liikus Tehnilise järelevalve ameti statistika kohaselt augustis kokku 5839 numbrit, millest 5496 olid mobiiltelefoni- ja 343 tavatelefoninumbrid. Augustis tühistati kokku 4426 numbri teisaldamise avaldust, millest 4318 olid mobiiltelefoni- ja 108 tavatelefoninumbri teisaldamise avaldused.

Liikunud numbrite arv kajastab reaalsete tava- ja mobiiltelefoninumbrite üleminekut ühe sideettevõtte juurest teise juurde. Liikunud numbrite arvul puudub otsene seos sideettevõttega liitunud või sealt lahkunud klientide üldarvuga, sest ühel kliendil võib olla mitu numbrit, kuid samas üks liitumisleping. Samuti ei kajasta numbriliikuvuse statistika kõnekaartide kasutusest ega uute liitumislepingute sõlmimisest ning vanade lõpetamisest tulenevaid muudatusi sideettevõtete klientide üldarvus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles