ICloudist lekkisid staaride intiimfotod

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence Foto: SCANPIX

Vastu 1. septembrit tabas Apple’i pilveteenust iCloud küberrünnak, mille tulemusena kopeeriti sealt kümnete meelelahutustööstuse staaride erafotod.

Pilte hakati aktiivselt levitama foorumi 4chan kaudu, kirjutab Business Insider. Näitlejanna Mary E. Winstead säutsus nördinult Twitteris: «Ma loodan, et need, kes vaatavad fotosid, mida tegime aastaid tagasi abikaasaga privaatselt oma kodus, tunnevad end nüüd tõeliselt hästi.» Samas väitis Victoria Justice Twitteris, et väidetavalt teda kujutanud pildid on võltsitud.

Jennifer Lawrence'i esindaja teatas portaalile Buzzfeed: «See on jõhker privaatsuse rikkumine. Ametivõimudega on ühendust võetud ja igaüht, kes postitab varastatud fotosid Jennifer Lawrence'ist, ähvardab süüdistus.»

4chani andmetel lekkisid fotod järgmistest inimestest: Aly ja AJ Michalka, Aubrey Plaza, Abby Elliott, Avril Lavigne, Amber Heard, Brie Larson, Candice Swanepoel, Cara Delevigne, Emily Ratjakowski, Farrah Abraham, Gabrielle Union, Hayden Pannettiere, Hope Solo, Hillary Duff, Jenny McCarthy, Kayley Cuoco, Kate Upton, Kate Bosworth, Keke Palmer, Kim Kardashian, Kirsten Dunst, Krysten Ritter, Lea Michele, Lizzy Caplan, Mary Kate Olsen, Mary Elizabeth Winstead, Rihanna, Scarlet Johansson, Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Wynona Ryder, Alison Brie ja Dave Franco.

Apple pole kommentaare andnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles