Reisihuvilised rabavad odavaid USA-lende

Marti Aavik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Estraveli sünnipäevakampaania vastu on tekkinud ülisuur huvi, sest nad pakuvad lendu Ameerika Ühendriikidesse üksnes 4000 krooni eest.


«Huvi on ülisuur, sest olgem ausad, hind on ju peaaegu olematu,» kommenteeris Estraveli pressiesindaja. Tema sõnul oleks sellise reisi tavahind 10 000 krooni või rohkem, kirjutab

Äripäev

.

Kaleva Traveli turundusjuht Hiie Aru ütles Estraveli sünnipäevakampaania kohta, mis pakub 4000 krooni eest USA ringreisi, et vahendatakse lihtsalt lennupileteid.

Aru selgitas, et reisifirma vahendab lihtsalt lennufirma soodsa hinnaga pileteid, mitte ei maksta ise reisijale peale.

Aru sõnul võiks Kaleva Travel kas või homme teha ise samasuguse kampaania, kuna reisifirmadel on olemas informatsioon, kust selliseid pileteid saab.

«Lennufirma müüb neid pileteid avalikus süsteemis,» kinnitas ta. Sisuliselt korraldas Estravel Aru sõnutsi oma sünnipäeva puhul reklaamikampaania.

Estraveli pakutavale 4000-kroonisele piletile tuleb reisihuvilisel lisaks maksta veel minimaalselt 2300 krooni, sest reis algab Stockholmist. Samuti tuleb taotleda USA viisa.

Väljaostetud piletit ei ole ühelgi juhul võimalik tagastada.

Kuupäevade muutmine on võimalik trahvi eest, milleks on 3500 krooni iga muudetava lennu kohta. Lisaks tuleb tasuda ka vahe muutmishetkel saadaval oleva hinnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles