Pool aastat Nordea Eesti panka juhtinud Laane lahkub ametist

Kadri Hansalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Laane
Andreas Laane Foto: Teet Malsroos

1. veebruarist Nordea Eesti filiaali juhtinud Andreas Laane lahkub selle kuu lõpus juhi kohalt. Uueks Nordea Eesti juhiks saab septembrist Petri Nikkilä.

Soome päritolu Petri Nikkiläl on pikaajaline kogemus globaalse haardega ettevõtete müügi- ja äriarenduse juhtimises, viimati vastutas ta HSBC panga üleilmse klientide strateegia, segmenteerimise ja pakkumiste eest.

Andreas Laane lahkub Nordea Eesti juhi kohalt poolte kokkuleppel. Andreas Laane on Nordeas töötanud alates 2007. aastast, enne panga juhi ametisse asumist juhtis ta jae- ja korporatiivpangandust.

«Lahkun pangast rahuliku tundega ja parimate soovidega uuele juhile. Minu juhtimise ajal on Nordea panga turuosa ja klientide arv suurenenud enam kui kaks korda ning Nordea on kindlustanud positsiooni kolme suurima panga seas. Soovin tänada kõiki kolleege ja kliente, kes on aidanud sel teekonnal edu saavutada,» ütles Andreas Laane.

Petri Nikkilä on varasemalt juhtinud Nordea Grupi müügi, klienditoe ja turundusvaldkondi ning HSBC panga globaalse kliendistrateegia, -segmenteerimise ja -pakkumise valdkonda. Ta on töötanud ka äriarendusdirektorina globaalse haardega kontsernis Mars Inc. ja äridirektorina Unilever AMET`is.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles