Estonian Airi teise kvartali tulemused jäid ettevõtte ootustele alla

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Palmér lubab juhtida Estonian Airi seni, kuni see on jätkusuutlik.
Jan Palmér lubab juhtida Estonian Airi seni, kuni see on jätkusuutlik. Foto: Toomas Tatar / Postimees

Estonian Airi teise kvartali tulemused, mille ettevõte avaldab neljapäeval, on Vene kriisi mõjude tõttu alla lennufirma ootuste.

«Tulemused on enam-vähem samad, mis möödunud aastal. Ma lootsin, et tulemused on paremad. Minu plaani kohaselt oleks käesolev aasta pidanud olema märgatavalt positiivsem, kui eelmine,» ütles Estonian Airi tegevjuht Jan Palmer BNSile.

«Turuarengute tõttu pole meil olnud võimalik saada paremat tulemust. Samas kui vaadata kolmanda kvartali broneeringute arvu, siis selle järgi vaadates ei tule sealt väga halb tulemus,» rääkis Palmer ja lisas «Hoolimata probleemist Kiieviga, mis tundub, et ei parane niipea, näitab ülejäänud turg paranemise märke.»

Kindlasti peaks kogu aasta tulemus tulema Palmeri sõnul parem kui möödunud aastal, kui mitte nii hea kui Estonian Air lootis. Tuleval aastal plaanib ettevõtte jääda nulli ja hakata kasumit teenima alates 2016. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles