Kindlustusmaaklerite liidu tegevjuhiks sai Kaido Tropp

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Kindlustusmaaklerite Liidu (EKML) uueks tegevjuhiks on alates 18. augustist endine Finantsinspektsiooni (FI) juhatuse kauaaegne liige Kaido Tropp.
Eesti Kindlustusmaaklerite Liidu (EKML) uueks tegevjuhiks on alates 18. augustist endine Finantsinspektsiooni (FI) juhatuse kauaaegne liige Kaido Tropp. Foto: Andras Kralla / Äripäev

Eesti Kindlustusmaaklerite Liidu (EKML) uueks tegevjuhiks on alates 18. augustist endine Finantsinspektsiooni (FI) juhatuse kauaaegne liige Kaido Tropp, kirjutab Äripäev.

«Kaido Troppi lisandumisega meie meeskonda astus liit suure sammu edasi, oleme professionaalne ja võrdväärne partner kõigis kindlustusvahendusega seonduvates küsimustes nii riigile kui ka teistele professionaalsetele erialaliitudele,» kommenteeris EKMLi juhatuse esimees Igor Fedotov.

Kaido Tropp oli kuni 2013 aasta lõpuni finantsinspektsiooni juhatuse liige ning Eesti esindaja Euroopa kindlustus- ja tööandjapensionide järelevalve asutuses. Enne seda oli ta kindlustusinspektsiooni peadirektor ja viimased 20 aastat olnud seotud kindlustussektoriga.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles