Tallinna Kaubamaja tütarfirma omandab Viking Security

Anette Parksepp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kaubamaja AS aktsionäride korraline üldkoosolek Radisson Blu hotel Olümpia konverentsikeskuses.
Tallinna Kaubamaja AS aktsionäride korraline üldkoosolek Radisson Blu hotel Olümpia konverentsikeskuses. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Täna sõlmis Tallinna Kaubamaja AS tütarettevõte Topsec Turvateenused OÜ lepingu, millega omandab septembris sada protsenti Viking Security AS aktsiatest. Leping näeb ette tehingu lõpuleviimise pärast täiendavate kooskõlastuste saamist ning toimingute läbi viimist.

Viking Security AS-is osaluse omandamine annab Tallinna Kaubamaja grupile võimaluse veelgi tugevdada oma turvateenuste valdkonda, mis on viimastel aastatel olnud grupi üks kiiremini kasvavaid ärisuundi, ütles kontsern börsile. Tehinguga lisanduvad Topsec Turvateenused OÜ teenusteportfelli lisaks mehitatud ja videovalvele ka elektrooniliste hoiatus-, valvamis- ja jälgimissüsteemide projekteerimise, paigaldamise ja hooldusega seotud teenused ning võimalus osaleda sertifitseeritud turvahangetel.

Viking Security AS 2013. aasta käive oli 0,96 miljonit eurot. Ettevõtte aktsiakapital on 134 220,85 eurot, mis jaotub 21 001 nimiväärtuseta aktsiaks. Tehingu maksumust pooled ei avalda. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles