SEB alustas õppelaenulepingute sõlmimist

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tudengid.
Tudengid. Foto: Mihkel Maripuu

SEB kontorites ja internetipangas U-Net saab alates tänasest sõlmida õppelaenulepinguid.


Algaval õppeaastal on maksimaalne õppelaenu summa 30 000 krooni, laenu intressimäär aga 5 protsenti aastas.

Lisaks õppelaenule pakub SEB üliõpilastele tasuta SEB ISIC kaarti, mis toimib nii üliõpilaspileti kui pangakaardina, võimaldades osa saada arvukatest tudengisoodustustest kõikjal maailmas. Tudengitel on võimalus liituda SEB noortepaketiga, mis võimaldab ajada igapäevased pangaasjad korda vaid 5 krooni eest kuus. Kõikide õppelaenu võtjate vahel loositakse välja tudengiauto Fiat 500 aastane kasutusõigus.

SEB kannab esmakursuslastele laenusumma kontole alates 1. oktoobrist, teise ja vanema kursuse õppuritele 15. septembrist, eeldusel, et õppelaenu saamiseks nõutavad tingimused on täidetud. SEB-st ei pea õppelaenu võtma korraga maksimaalmääras, vaid seda saab vastavalt tegelikule vajadusele osade kaupa õppeaasta jooksul juurde taotleda.

Kui laenusaaja ei soovi selleaastast õppelaenu automaatselt või ei soovi kogu summat korraga, tuleb tal esitada vastav panga vormil avaldus ükskõik millisesse SEB kontorisse või saata see postiga panka hiljemalt 10. septembriks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles