Samsung annab Apple´ile ennetava löögi

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsung Galaxy Alpha
Samsung Galaxy Alpha Foto: Samsung

Mõned nädalad enne Apple´i uue generatsiooni iPhone´i esitlust teatas Samsung Electronics uue nutitelefoni Galaxy Alpha turuletoomisest.

Kuigi Samsungi tippmudeliks jääb siiski kevadel esitletud S5, on tegu üsna korralike tehniliste andmetega seadmega, mille müügile paiskamise ajastusega üritab Samsung ilmselt vähendada uue iPhone´i müüginumbreid.

Metallist äärisega telefonil on 4,7-tolline Super AMOLED 720 x 1280 piksline kõrglahutusega ekraan, 12 MP tagakaamera ja 2MP esikaamera, 2GB muutmälu, 32 GB salvestusmahtu, protsessoriteks neljatuumalised 1.8 GHz Cortex-A15 ning 1.3 GHz Cortex-A7 (valikus on kaheksatuumaline ja neljatuumaline versioon).

Telefon on üliõhuke - alla 7 millimeetri, näiteks iPhone 5Si puhul on selleks 7,6 mm.

Seade ühendub Samsungi uusimate kantavate seadmetega Gear Fit, ja Gear 2.

Galaxy Alpha tuleb Eestis müügile septembri keskpaigas ning selle hind on ligikaudu 600 eurot. Valida on nelja erineva värvitooni vahel – süsimust, säravvalge, mattkuldne ja sügavsinine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles