Tesla Model S sattus Consumer Reportsi kriitikatule alla

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tesla elektriauto Model S.
Tesla elektriauto Model S. Foto: SCANPIX

Luksuslik elektriauto Tesla Model S sattus mitmete tehniliste probleemide tõttu maineka USA arvustuskeskkonna Consumer Review kriitka alla, kirjutab Huffington Post.

Esmaspäeval ilmunud arvustuse pealkirjas seisab «Tesla Model Sil on rohkem probleeme kui vaja».

Consumer Reportsi väitel lõpetas auto 15 743 miili pikkuseks planeeritud testi käigus töötamise juba peale 12 000 miili läbimist ning nõudis suurema osa funktsioonide taastamiseks tehasepoolset taaskäivitamist. Katusest tuleva kriiksuva heli sai elimineerida alles vastavaid paneele välja vahetades ning kasutusaja jooksul tuli välja vahetada veel mitmeid muid USAs pea 90 000 dollarit maksva auto detaile.

Kokkuvõttes pidas Consumer Review autot siiski pigem heaks, kuid võrreldes 2012. aastal avaldatud ülevaatega oli kogupilt palju negatiivsem. Hiljuti sai Model S kehva hinnangu ka mainekalt autokeskkonnalt Edmunds, mis väitis, et hulk auto riist- ja tarkvaralahendusi on vigased ning mitmed detailid tuleb kasutuse käigus välja vahetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles