Väikese palgatõusuga karjääri lõpuks miljonäriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dollar.
Dollar. Foto: SCANPIX

Töötajad, kes peavad tööandjaga läbirääkimisi palgakasvu teemal üle iga kolme aasta, saavutavad suure tõenäosusega rohkem, kui need, kes seda ei tee, vahendab Daily Worth. Uue uuringu põhjal on võimalik neil töötajatel teenida oma karjääri jooksul lisaks ligi 1 000 000 dollarit.

Mõtle, et on kaks töötajat: Jim, kes alustab 45 000 dollarise  aastapalgaga, ning nõustub igaastase 1 protsendilise palgatõusuga. Jane, kes alustab läbirääkimisi 50 000 dollarise aastapalgaga ning nõustub 4 protsendilise palgatõusuga üle kolme aasta.

Pärast 45 aastast karjääri on neil kahel aga kogupalga erinevus 1 037 773 dollarit, märkis Salary.com on hiljutises uuringus. Ning see ei võta arvesse preemiaid, soodustusi või aktsiaoptsioone. «See on teoreetiline stsenaarium,» ütles Abby Euler, Salary.com üldjuht, «kuid see annab väga hea idee, mille peale inimesed võiksid mõelda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles