Maag Piimatööstuse käive kasvas 83 protsenti

Marti Aavik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marina Puškar

Maag Piimatööstuse käive kasvas 2008. aasta esimesel poolaastal võrreldes 2007. aasta sama perioodiga ligi 83 protsenti, jõudes 168 miljoni kroonini.


Maag Piimatööstuse juhi Valdis Noppeli sõnul on suur käibekasv tingitud eelkõige Rakvere Piima ühendamisest mais.

«Piimatööstuse arendamine ja laiendamine on meile olnud kesksel kohal ning kahe ettevõtte liitmine annab sellele kindlasti hea platvormi pikaks ajaks», sõnas Noppel.

Noppel ütles, et lisaks piimatööstuse olulisele laienemisele pannakse rõhku ka innovaatilistele lahendustele tootearenduses.

«Investeerisime ligi 6 miljonit krooni uude tootmisliini, mis võimaldab meil esimesena Eestis pakendada piimatooteid ka pudelisse,» sõnas Noppel.

«Selge on see, et Eesti inimene eelistab ikka kodumaist toodangut ning kui pakume talle välismaisega samaväärset toodet ja pakendit, on meil ilmselge edueelis,» arvab Noppel.

AS Maag Piimatööstus kuulub toiduainete tootmise- ja müügiga tegelevasse kontserni AS Maag Grupp, mis loodi 1996. aastal.

Maag Grupp põhineb Eesti kapitalil ning sellesse kuuluvad lisaks Maag Piimatööstusele ka Maag Lihatööstus ja Maag Konservitööstus.

Grupi harukontorid asuvad Eestis, Lätis, Leedus ja Poolas.

Ettevõte annab tööd rohkem kui 600 inimesele ja gruppi kuuluvate ettevõtete konsolideeritud käive 2007. aastal oli 1,118 miljardit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles