Ekspress Grupi kasum kasvas kolmandiku võrra

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Ekspress.
Eesti Ekspress. Foto: MARINA PUSHKAR/PM/EMF

2014. aasta teises kvartalis ulatus Ekspress Grupi konsolideeritud kulumieelne ärikasum (EBITDA) 2,94 miljoni euroni ning konsolideeritud puhaskasum 1,86 miljoni euroni.

EBITDA osas ületati eelmist aastat 23 protsenti ja puhaskasumi osas 33 protsenti. Teise kvartali tulemustes sisalduvad juunis lõppenud kohtuvaidlusega Õhtulehe ja Ajakirjade Kirjastuse aktsiate omandi üle seotud juriidiliste kulude tagasiarvestus kokku summas umbes 50 000 eurot.

Normaliseerides tulemust nende kulude laekumise osas, oli EBITDA  teises kvartalis 2,89 miljonit eurot ja puhaskasum 1,81 miljonit eurot. Esimese poolaasta EBITDA ulatus 4,39 miljoni euroni ning konsolideeritud puhaskasum 2,36 miljoni euroni. Normaliseerides esimese poolaasta tulemust erakorraliste kuludega esimesest ja teisest kvartalist, teenis kontsern 4,64 miljonit eurot EBITDAd ning 2,61 miljonit eurot puhaskasumit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles