Maakler: Keila kinnisvaraturg on tõusuteel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rongisõit kallineb.
Rongisõit kallineb. Foto: Liis Treimann

Keila kinnisvara turg on jätkuvalt tõusuteel, tunnistab Regio Kinnisvara maakler Tanel Lambing, kes oma igapäevases töös kokku puutudes Keila elanikega on märgata elevust uute rongide näol.

Eelkõige on linna läbiv raudteevõrgustik täielikult renoveeritud - müra, mida rongisõit põhjustada võib, on tavaelanikule vastuvõetavam, leidis Lambing. Samuti tõi ta välja aspekti, et iga päev Tallinnasse hommikuti tööle sõitvatel inimestel on rohkem vaba aega, sest Elroni rongid sõidavad oluliselt kiiremini sihtpunkti.

Kinnisvara hindade tõus on kindlasti seotud mingil määral rongiliikluse paranemisega. «Tänasel päeval võin väita, et Tallinna ja selle lähiümbruse asukad on Keila poole oma pilke suunama hakanud,» ütles Lambing, kes tõi näiteks OÜ Kasviku tegutsemine.

Lambing selgitas, et antud osaühing on hetkel rajamas Keilasse Jõe tänavale 10 ridaelamuboksist koosnevat turvalist ja säästliku elukeskkonda. «Üks oluline müügiargument antud arenduse rajamisel ongi raudtee lähedus, kust inimesed saavad mugavalt hommikul 3-5 minutilise jalutuskäigu kaugusel raudteejaama liikuda.»

Klient, kes tuleb väljastpoolt Keilat, peab oluliseks transpordiühendust, leidis Lambing. Ta lisas, et Elroni rongid on võimelised bussifirmadega konkureerima. Keilasse koliv nooremapoolsem perekond ootab eelkõige head piletihinda ja turvalist liiklusvahendit. Paljud kinnisvaraomanikud kiidavad Keilat odavamate kinnisvarahindade poolest, võrreldes Tallinna magalapiirkondadega, ja head rongiliiklust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles