Baltika vahetusvõlakirjade müük õnnestus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM1:BALTIKA GRUPP :TALLINN, EESTI, 27FEB14
Baltika kvartalis moetänav
pl/FOTO PEETER LANGOVITS/ POSTIMEES
TLNPM1:BALTIKA GRUPP :TALLINN, EESTI, 27FEB14 Baltika kvartalis moetänav pl/FOTO PEETER LANGOVITS/ POSTIMEES Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Baltika aktsionäride üldkoosolekul heaks kiidetud võlakirjade avalik pakkumine viidi läbi täies mahus, see tähendab kõigi 600 pakutud võlakirja osas kogusummas 3 000 000 eurot. Kokku esitasid investorid märkimiskorraldusi 691 võlakirja ulatuses, mis tähendab 1,15-kordset ülemärkimist

Kõik märkimisavaldused esitati AS Baltika aktsionäride poolt ja võlakirjad jaotati avalduse esitanute vahel vastavalt Pakkumise läbiviimiseks koostatud prospektis kirjeldatud meetodile. Prospekt ja selle eestikeelne kokkuvõte on elektrooniliselt kättesaadavad Finantsinspektsiooni veebilehel ning Äriühingu veebilehel. Liigmärgitud võlakirjad tühistatakse.

Võlakirjad kantakse väärtpaberikontole 1. augustil 2014 või sellele lähedasel kuupäeval. Üle märgitud ja tühistatud võlakirjade raha tagastab emissiooni agent märkijatele 1. augustiks 2014.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles