Ärikiirendi Gamefounders sel aastal uut kiirenditsüklit ei alusta

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GameFoundersi ärikiirendi tiimid
GameFoundersi ärikiirendi tiimid Foto: GameFounders

Tallinnas tegutsev mänguvaldkonna ettevõtete ärikiirendi  Gamefounders ei plaani sel aastal uue kiirenditsükliga alustada, selle asemel soovib ettevõte keskenduda olemasolevatele firmadele.

«See aasta me uut tsüklit ei võta, kuna hetkel tegutseb meie programmis 29 firmat, tahame keskenduda nendega tegelemisele ja nende nõustamisele,» ütles Gamefoundersi asutajaliige Kadri Ugand BNS-ile ja selgitas, et järgmise tsükli toimumise otsustab kiirendi järgmisel aastal.

«Lisaks tegeleme uute investorite otsimisega,» ütles Ugand.

Ugand lisas, et on võimalik, et ettevõte ei jätka järgmisel aastal Eestis.

«Kuna oleme tööstusharupõhine, mitte riigipõhine ettevõtmine, siis on võimalik, et alustame tegevusega mõnes teises riigis,» ütles ta.

Gamefounders on esimene Euroopas asuv ärikiirendi, mis tegeleb ainult mänguvaldkonna ettevõtjatega. Kiirendit rahastab EAS Startup Estonia programm ja see pakub alustavatele ettevõtjatele algkapitali kõrval ka mentoreid, partnerluskokkuleppeid ja ligipääsu ülemaailmsele kontaktvõrgustikule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles