Majandus24 teeb otseülekande Euroopa õpilasfirmade võistluselt

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestit esindab võistlusel Eesti parim õpilasfirma 2014 – õf Teamo (endine DK Koolitus) Tallinna Õismäe Vene Lütseumist, koosseisus Dajana Grasman, Diana Tanaga, Karina Kabrits.
Eestit esindab võistlusel Eesti parim õpilasfirma 2014 – õf Teamo (endine DK Koolitus) Tallinna Õismäe Vene Lütseumist, koosseisus Dajana Grasman, Diana Tanaga, Karina Kabrits. Foto: Kristjan Teedema

22. -25. juuli korraldab Junior Achievement Eesti Tallinnas Euroopa ettevõtlusõppe tähtsündmust - Euroopa 25. õpilasfirmade võistlust.

JA-YE Euroopa õpilasfirmade 25. võistlus on rekordiline, tuues Tallinnasse 38 riigi parimad õpilasfirmad, kokku ligi 200 gümnaasiumi- ja kutsekooli noort ning sama palju nende saatjaid – õpetajaid, ärimentoreid, ettevõtlusõppe edendajaid kogu Euroopast.

Eestit esindab võistlusel Eesti parim õpilasfirma 2014 – õf Teamo (endine DK Koolitus) Tallinna Õismäe Vene Lütseumist, koosseisus Dajana Grasman, Diana Tanaga, Karina Kabrits. Noored teevad algkooliõpilastele suhtlemiskoolitusi, et tõsta nende enesekindlust ja suhtlemisoskust, aidata lastel üksteisega sõbruneda ning koos tegutseda.

Euroopa aasta parim õpilasfirma selgub nelja etapi kokkuvõttes:

1)    õpilasfirmad saadavad kuu aega enne võistlust žüriile aruande oma aasta tegevuse kohta;
2)    õpilasfirmad tutvustavad žüriile ja publikule oma tegevust 4-minutilise presentatsiooniga (23. juulil Estonia kontserdisaalis);
3)    õpilasfirmade üks-ühele vestlus žüriiga (23. juulil Viru konverentsikeskuses);
4)    õpilasfirmade stendivoor - laat, kus žürii hindab bokse ja müügitehnikat ning kõik huvilised saavad õpilasfirmadega tutvuda ning tooteid osta (24. juulil Viru Keskuse aatriumis).

Õpilasfirmasid hindab rahvusvaheline 10-liikmeline žürii, kelle eesotsas on JA Eesti nõukogu esimees ja Tallinna Lennujaama juhatuse esimees Rein Loik.

Olulisemaid üritusi on võimalik vaadata ka otseülekandest. Ülekanne on peamiselt inglisekeelne.

Ülekande ajakava:

Kolmapäev, 23. juuli

9.30 – 10.10 – JA-YE Euroopa õpilasfirmade võistluse 2014 avamine Estonia kontserdisaalis

10.10 – 14.15 – Õpilasfirmade 4-minutilised lavaesinemised Estonia kontserdisaalis

Neljapäev, 24. juuli

10.00 – 15.00 Ülekanne Viru keskusest võistluse stendivoorust. Intervjuud võistlejatega.

19.30 – 23.00 Ülekanne gala-õhtusöögist Noblessneri valukojas, kus autasustatakse parimaid õpilasfirmasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles