Ettevõtluskonkursile oodatakse kandideerima juuli lõpuni

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta ettevõte 2013 - Kühne + Nagel AS. Tegevjuht Priit Põldar.
Aasta ettevõte 2013 - Kühne + Nagel AS. Tegevjuht Priit Põldar. Foto: AFP / Scanpix

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS), Eesti Kaubandus-Tööstuskoja ja Eesti Tööandjate Keskliidugakonkursile Ettevõtluse Auhind 2014 on võimalus kandideerida juulikuu lõpuni.

Auhind antakse välja viies kategoorias: aasta uuendaja, välisinvestor, disaini rakendaja, piirkonna ettevõte ja eksportöör.

Näiteks Aasta uuendaja tiitliga tunnustatakse ettevõtjat, kes on uuenduste väljatöötamise ja nende tulemusliku rakendamisega saavutanud majanduslikku edu, loonud kõrgema lisandväärtusega töökohti või kasutanud teadusmahukaid lahendusi oma toodete või teenuste arendamisel. 2013. aasta uuendaja Estanc AS paistis silma uue tootmishoonega koos regiooni modernseima seadmetepargiga, kus on muuhulgas Eestis unikaalne mahutite koosteliin ning kuni 100tonnise tõstevõimega kraanad.

Ettevõtluse Auhinna konkursi üldine eesmärk on edendada Eesti ettevõtlikkust ning tunnustada parimaid.

EAS koostöös Eesti Kaubandus-Tööstuskoja ja Eesti Tööandjate Keskliiduga valib esmakordselt ka Eesti Parima Ettevõtte 2014. Samuti koostab Eesti Kaubandus-Tööstuskoda Eesti Ettevõtete Konkurentsivõime Edetabeli, kuhu kandideerimine on tänaseks lõppenud.

Ettevõtluskonkursil osalemiseks tuleb täita lühiankeet veebilehel www.ettevotluskonkurss.ee.  Kandideerimine on avatud 31. juulini 2014. Oktoobris toimuvast pidulikust sündmusest teeb ülekande Eesti Rahvusringhääling.

2013. aasta uuendaja tiitli pälvis Estanc AS, aasta piirkonna ettevõte oli Aqva Hotels OÜ, aasta kasvuettevõte Rake AS ja aasta eksportöör Tartu Mill AS. Aasta välisinvestoriks ning Ettevõtluse Auhind 2013 peaauhinna võitjaks kuulutati Kühne+Nagel AS.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles