Samsung tõi turule Galaxy rakendustepoe

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsung tõi turule Galaxy rakendustepoe
Samsung tõi turule Galaxy rakendustepoe Foto: Samsung

Samsung teatas, et tõi turule rakenduste poe GALAXY Apps, mis võimaldab Samsung Galaxy mobiiliseadmete kasutajatel alla laadida sadu rakendusi.

Rakenduste poel Samsung GALAXY Apps on intuitiivne kasutajaliides, mis koosneb kolmest osast: Best Picks, Top ja For Galaxy. Best Picks võimaldab kasutajatel leida soovitatud rakendusi ja reklaame, valikus Top on toodud kõige populaarsemad rakendused, mida saab järjestada vastavalt populaarsusele, kuupäevale ja hinnale. For Galaxy koosneb neljast osast: Galaxy Gifts pakub tipprakendusi eksklusiivselt Galaxy seadmetele. Galaxy Essentials võimaldab alla laadida rakendusi, mida on Galaxy seadmetele kindlasti vaja. Apps for Professionals on koduks äritegevuse jaoks mõeldud rakendustele ja muudele teenustele, mis kasutavad täiel määral ära Galaxy seadmete omadusi. Galaxy Specials võimaldab kasutajatel alla laadida rakendusi, mille loomiseks on kasutatud Samsungi tarkvaraarenduskomplekte.

Samsung GALAXY Apps on edaspidi saadaval 130 miljonile kasutajale 161 riigis üle maailma

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles