Estonian Air uuendas koostöölepet lennufirmaga United Airlines

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuk.
Estonian Airi lennuk. Foto: Toomas Huik

Estonian Air uuendas United Airlines´iga interline koostöölepet, mis laiendab ja lihtsustab Estonian Airi klientide lendamist Euroopast USA-sse ja USA siseliinidel.

«Neile, kes soovivad lennata Tallinnast New Yorki või sealt edasi näiteks Miamisse, Las Vegasesse või Minneapolisse, pakume koostöös United Airlines’iga häid jätkulennuühendusi meie põhilennusihtkohtade kaudu, nagu Stockholm, Brüssel ja Oslo. Koostöölepe suurendab meie kaudu pakutavate USA lennusihtkohtade nimistut ja teeb piletiostu jätkulendudele tunduvalt lihtsamaks. Näiteks, ei pea kliendid jätkulendude puhul ostma mitu eraldi piletit vaid saavad lõpp-punki lennata ühe piletiga,» lausus Estonian Airi juhatuse liige Indrek Randveer.

«Oleme sarnaseid koostööleppeid sõlminud rohkem kui saja lennuettevõttega. Nii saame lisaks meie poolt teenindatavatele otselendudele pakkuda jätkulende enam kui 280 sihtkohta üle maailma. Näiteks on Stockholmi, Kopenhaageni ja Amsterdami lennujaamad tähtsad transiitlennujaamad, mis pakuvad häid edasilennu võimalusi üle terve maailma,» lisas Randveer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles