Börs trahvis Baltikat ja tegi Arco Varale hoiatuse

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltika Grupi juhatuse esimees MEELIS MILDER
Baltika Grupi juhatuse esimees MEELIS MILDER Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Tallinna börsi noteerimis- ja järelevalvekomisjon otsustas määrata Baltikale 1000 euro suuruse leppetrahvi börsi reglemendi mitme punkti rikkumise eest.

Baltika jättis õigel ajal börsisüsteemi kaudu avalikustamata juhatuse liikme Maigi Pärnik-Perniku volitamiste pikendamise kohta.

Lisaks pole Baltika nõuetekohaselt täitnud teabe avalikustamise kohustust seoses Baltika Retail Ukraina Ltd. asutamise ning OOO Kompania Baltman Rus osaluse võõrandamisega. Samuti jättis ettevõte börsi infosüsteemi vahendusel avalikustamata teabe 11. juuni riigikohtu tsiviilkolleegiumi kohtuotsuses seose vaidlusega, kus Clearstream Banking S.A. vaidlustas Baltika 20. aprilli 2012. aasta aktsionäride korralisel üldkoosolekul vastu võetud vahetusvõlakirjade väljaandmise ja aktsiakapitali tingimusliku suurendamise otsust.

Börs hoiatas Arco Vara selle eest, et aktsionäride üldkoosoleku teade ilmus 14. mai Postimehes enne, kui see ilmus börsisüsteemis (kell 10.43).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles