ERGO suurim kahjujuhtum oli Raasiku rongiõnnetus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raasiku avarii. Rongi kolmas vagun, kuhu veok sisse sõitis
Raasiku avarii. Rongi kolmas vagun, kuhu veok sisse sõitis Foto: Tehnilise järelvalve amet

ERGO hüvitas tänavu teises kvartalis Eestis 5,8 miljoni euro ulatuses kindlustuskahjusid. Kokku registreeris selts kolme kuuga 5059 kahjujuhtumit, neist suurim oli Raasiku ülesõidul toimunud rongiõnnetus.

2014. aasta teises kvartalis tegi ERGO 5,0 miljoni euro eest väljamakseid kahjukindlustuse ning 828 000 euro ulatuses elukindlustuse kahjude korvamiseks. ERGO poolt registreeritud kindlustusjuhtumitest  3042 olid sõiduki-, 1257 isiku- ja 760 varakahjud.

ERGO kahjukindlustuse osakonna juhataja Caterina Lepvaltsi sõnul oli II kvartali suurim kahju seotud Raasiku ülesõidul toimunud rongiõnnetusega. «Raasikul toimunud kahjujuhtumi puhul läheb väljamaksmisele kogu kindlustussumma ehk ligi miljon eurot,» lausus ta.

Reisikahjudest oli suurima väljamaksesummaga Indias juhtunud rolleriõnnetus, kus kahe isiku ravikuludele ja kodumaale transpordiks kulus üle 40 000 euro. «Mainitud traagiline rolleriõnnetus Indias on ehe näide sellest, kui kalliks võivad minna ravi- ja transpordikulud,» toonitas Lepvalts.

Tema sõnul tõstsid oluliselt reisikahjude hulka ka maikuus alanud Türgi reisid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles