Ameeriklane on internetis kogunud kartulisalati tegemiseks juba 35 000 dollarit

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kartulisalat.
Kartulisalat. Foto: Mihkel Maripuu

Zack Danger Brown esitles ühisrahastusplatvormil Kickstarter projekti «Kartulisalat», mille jaoks soovis saada 10 dollari suurust investeeringut. Praeguseks on ta kartulisalatisse investeeritud juba 35 307 dollarit (8.07 13.00 seisuga).

Naljaprojekti kirjeldus oli alguses vaid: «Põhimõtteliselt ma lihtsalt teen kartulisalatit. Ma ei ole veel otsustanud millist.»

Hiljem, kui 10 dollari suurune investeering oli juba käes, seadis ta uued eesmärgid: teha neli korda rohkem kartulisalatit, korraldada pitsapidu, proovida kaht erinevat kartulisalati retsepti, kasutada paremat majoneesi, helistada kokale, et saada paremat kartulisalati retsepti jne.

Lõpuks seadis ta eesmärgi koguda 3000 dollarit ja teatas, et tema köök on selle kõige jaoks liiga väike ja ta rendib peoruumid ning kutsub terve interneti kartulisalatipeole.

Projekt on saanud meedias laialdast tähelepanu ning raha koguneb iga hetkega muudkui juurde.

Projekti saab toetada kuni 2. augustini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles