Proovisõit:Toyota Aygo

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toyota Aygo
Toyota Aygo Foto: WhatCar?

Kui Toyota tõi 2005. aastal turule esimese põlvkonna väikeauto Aygo, olid ootused suured. Tegu ei olnud ainult autotootja esimese kompaktse linnaautoga, vaid ka koostööviljaks vastloodud liidust PSA grupiga, kirjutab

Whatcar?-i

ajakirjanik Kristjan Kutser.

Uue põlvkonna AYGO järgib J-Playfuli disaini, mis peegeldab kaasaegset Jaapani noortekultuuri. See tähendab julgeid ja avameelseid vorme ning kujusid.

Auto esiosa on saanud X-kujulise disaini, katusejoon on toodud alla- ja ettepoole, andes tasakaalukama ning ettepoole nõjatuva kuju. Küljejoon jookseb esiuksest ülespoole tagatulede alguseni, jättes sellega vägagi sportliku mulje. Tagaosas jätkub erinevate värvitoonide ja kujude mäng ning samuti leiab sealt väikese spoileri.

Autole on võimalik anda isikupärasust oma soovi järgi tänu rohkem kui kümnele detailile, mida on võimalik vahetada enda maitsele sobilike värvide ning tegumoele.

Sellest, millise mulje jätab auto interjöör ning millist lusti pakub see linnasõidul, saab lugeda Whatcar?ist. Rohkem pilte uuest Aygost näeb siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles