Arengufond üritab päästa oma investeeringut

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eesti Arengufond püüab leida uusi investoreid rahvusvahelise haardega OÜ-le United Dogs and Cats, mille arengusse investeeris Arengufond koos erainvestoritega eelmisel suvel 7,5 miljonit krooni.


United Dogs and Cats’i (UDC) näol on tegu ettevõttega, mis on loonud lemmikloomaomanikke ühendavaid suhtlusportaale nii Eestis kui erinevatel välisturgudel.

Arengufondi investeeringute divisjoni juht Heidi Kakko märkis, et kuigi UDC seisab silmitsi mõningate makseraskustega ning hetkel on üleval ka võlgnevus maksu- ja tolliameti ees, pole ettevõte oma tegevust siiski lõpetanud.

«Oleme hetkel olukorras, kus toimuvad läbirääkimised huvitatud investoritega. Me pole seda investeeringut veel maha kandnud,» kinnitas Kakko.

Ta lisas, et ka UDC nõukogu tegeleb hetkel aktiivselt lahenduste otsimisega. Ka võib Kakko sõnul öelda, et UDC ärimudel on end seni tõestanud, kuid soovida on jätnud selle elluviimine.

Tema kinnitusel on silmapiiril hetkel ka mõned investorid, kes on valmis ettevõttesse täiendavalt investeerima ning ettevõtet uuesti mehitama.

UDC’d on nimetatud Eesti üheks paljulubavamaks internetiäri ettevõtteks, kellele on ennustatud suurt rahvusvahelist edu.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles