Volkswagen avaldas fotod kaheksanda põlvkonna Passatist

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaheksanda põlvkonna Passat.
Kaheksanda põlvkonna Passat. Foto: WhatCar?

Volkswagen avalikustas esimesed fotod kaheksanda põlvkonna Passati sedaan- ja universaalkerega versioonidest, esmaesitlus toimub sügisel Pariisi autonäitusel, vahendab

Whatcar?.

Vaata pilte

siit.

Uus Passat on sedaanina seitsmendast põlvkonnast 2 millimeetrit lühem, 14 mm madalam (1456 mm) ja 12 mm laiem (1832 mm). Telgede vahe on kasvanud 79 millimeetri võrra 2,79 meetrini ning auto kaal vähenenud 85 kilogrammi võrra.



Autotootja lubab rohkem ruumi reisijatele ja pagasile. Sedaani pagasiruum on kasvanud 21 liitri (586 liitrit) ja universaalkerega versioonil 47 liitri (650 liitrit) võrra.



Lisandunud on mitmeid juhiabi- ja turvasüsteeme ning esmakordselt on Passatil saadaval ka esiklaasile teavet kuvav Head up Display. Uueks lahenduseks on ka suunatulesid dubleerivad päevatuled.



Mootorivalikusse, mis on kuni 20 ökonoomsem, kuulub 10 turbomootorit, mis arendavad 120 kuni 280 hobujõudu. Valikus on esimest korda ka 211-hobujõuline pistikhübriid, mis suudab elektrijõul läbida kuni 50 kilomeetrit.



Saksamaal saab uut Passatit eeltellida juba järgmisest nädalast, hinnad algavad seal sedaani puhul 25 875 eurost, universaalkere eest tuleb välja käia vähemalt 25 950 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles