Neivelt Venemaa aktsiatega kahjumis

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Neivelt
Indrek Neivelt Foto: Liis Treimann

Hansapanga kunagise juhi Indrek Neiveldi firma Trust IN eelmise aasta kahjum finantsinvesteeringutest ulatus 1,1 miljoni euroni, selgub ettevõtte eelmise aasta majandusaruandest.

«2013. aasta oli majanduses hea aasta. Kõikides piirkondades, kus ettevõte tegutseb, majandus kasvas. Probleemne oli ainult Moskva börsil noteeritud aktsiate käekäik,» kirjutab Neivelt aruandes. Kuigi fundamentaalsed näitajad olid ja on head, langes Moskva börsi indeks ja 2013. aasta lõpus kauplesid aktsiad Moskva börsil tasemete juures, mis vastavad poolele omakapitalist.

Kõik ettevõtted, kus Trust IN aktiivselt osaleb, teenisid korralikku kasumit. Lisaks kasvas ka konsultatsioonialane käive.

«Suurematest investeeringutest tuleb ära märkida Bank Saint Petersburgi aktsiate emissioonis osalemist ja aktsiate ostmist. Fundamentaalselt on pank väga tugev, aga kahjuks ei kajastu see aktsiahinnas,» sisaldub aruandes.

Kokkuvõttes teenis Trust IN eelmisel aastal 0,78 miljonit eurot kasumit võrrelduna 0,63 miljoni euro suuruse kahjumiga 2012. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles