Ministri majaskandaalil on uus versioon

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väino Pentus
Väino Pentus Foto: Videokaader

Keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannuse isa Väino Pentus väidab, et võttis Autorollost laenu mitte tütre aitamiseks, vaid oma vanematekodu väljaostmiseks, mis aga ebaõnnestus, vahendab

Äripäev.

Autorollo viimasel kohtuistungil juuni alguses sattus skandaali ministri maja Viimsis, kuna Väino Pentus ja Autorollo endine juhatuse liige Tiit Pohl rääkisid kohtus tunnistajatena, et Pentus sai Autorollost «mustalt» sularaha, et ­aidata tütart seoses Viimsisse ostetud majakarbiga. Ka Autorollo hagi kohtuotsuses oli juttu ministri majast. Nüüd on Pentusel juhtunust hoopis uus versioon, mida ta enda sõnul püüdis edasi anda ka kohtus, kuid see jäi tema sõnul järelikult segaseks.

«Kuskilt on võetud üks lause pikemast jutust välja ja proovitakse väita selle alusel midagi, mis pole tõsi. Ma tahan seletada otse, mis selle tütre majaga oli ja et sinna ei ole jõudnud mingit ­Autorollo raha,» pöördus Väino Pentus teisi­päeval Äripäeva poole.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles