Ragn-Sells ostis Läti juhtiva ohtlike jäätmete käitlusettevõtte

Anette Parksepp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäätmete sorteerimine elamuühistutes.
Jäätmete sorteerimine elamuühistutes. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Jäätmekäitlusettevõte Ragn-Sells SIA ostis Läti juhtiva ohtlike jäätmete kogumise ettevõtte VKB Serviss. Tehingu väärtuseks oli 1. 7 miljonit eurot.

«Meie jaoks tähendab see tehing palju, vaatleme seda Läti kontektsist laiemalt. See aitab tõsta Ragn-Sellsi kompetentsi kogu regioonis,» ütles Ragn-Sells ASi juhatuse esimees Rain Vääna, «julgen väita, et VKB-l on siinse regiooni üks paremaid tehniliste vahendite ja teadmiste pagaseid, mis puudutab ohtlike jäätmete kogumist, suurte mahutiparkide hooldust ja puhastamist ning torustike diagnostikat ja puhastamist.»

Ta lisas, et Ragn-Sellsi üks lähiaastate fookuseid on kindlasti positsiooni tugevdamine ohtlike jäätmete käitlemise turul ja VKB omandamine oli üks taktikalistest sammudest selles suunas. «Plaanime turule tuua uuenduslikke, hea kasutajamugavusega teenuseid, mis muudab nõuetega, aruandlustega ja keskkonnariskidega koormatud valdkonna kliendi jaoks lihtsaks. Oma teenuste arendamisel oleme erilist tähelepanu pööratud töö-, keskkonna- ja tuleohutusele,» lisas Vääna.

VKB Serviss on asutatud 2001. aastal. Ettevõte on keskendunud ohtlike jäätmete kogumisele, reostuste likvideerimisele, mahutite ja torustike dagnostikale, puhastamisele ja hooldusele, peamiselt transiidi-, munitsipaal- ja  tööstussektoris. Ettevõttes töötab kümme inimest.

Jäätmekäitlusettevõte Ragn-Sells AS on Rootsi perefirma Ragn-Sellsföretagen AB tütarettevõte Eestis. Ragn-Sells on spetsialiseerunud kliendikesksetele ja keskkonnahoidlike  jäätmekäitlusteenuste osutamisele Eestis. Ettevõttes töötab 270 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles