Kiievis avati selfie´de ja like´ide eest tasuta jooke serveeriv baar

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokteilid
Kokteilid Foto: SCANPIX

Kiievis avati ööklubis nimega Boom Boom Room baar, mis pakub sotsiaalmeedias klubi reklaamivatele külastajatele tasuta jooke, kirjutab Wall Street Journal.

Kuigi paljud baarid ja restoranid pakuvad oma klientidele erinevate sotsiaalmeedia tegevuste eest allahindlusi või lausa tasuta joogi- ja söögipoolist, on ööklubi Boom Boom Room tõstnud lati ühes oma neljast baarist veelgi kõrgemale.

Juuni lõpus avatud baaris «Check in» pakutakse tasuta alkohoolseid jooke lausa 11 erineva sotsiaalmeedia tegevuse eest. Näiteks saab Instagramis postitatud ja baari nimega sildistatud selfie eest tasuta kokteili, samuti ei tule joogi eest maksta juhul, kui klient on baaris sotsiaalvõrgustikus Foursquare teatud arv kordi sisse loginud. Juhul kui kliendi tehtud pilt baarist saab Facebookis rohkem kui 50 «meeldimist», ootab teda tasuta Mojito või Cosmopolitani kokteil.

Ööklubi kõneisiku sõnul ei ole tegu tasuta jookidega, vaid bartertehinguga, mis aitab Boom Boom Roomi haldaval ettevõttel ööklubi Instagramis, Facebookis , Twitteris, Foursquare´is and Vkontakte´is reklaamida. Väidetavalt kasvatas uue kontseptsiooniga baar juba avamispäeval ööklubi käivet 20 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles