Vaata, mida teevad rikkurid suvel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Microsofti kaasasutaja Paul Allen
Microsofti kaasasutaja Paul Allen Foto: SCANPIX

Suvi on lõõgastumiseks, puhkuste võtmiste aeg ning reisimiseks sõprade ja perega. Aga puhkusel võib olla ka natuke teine tähendus, kui oled tehnikavaldkonnas miljonär või miljardär, vahendab Business Insider.

Microsofti miljardär Paul Allen tõenäoliselt veedab suve kruiisides ühe oma luksusjahiga Vahemerel. Tema jahti «Octopus» on märgatud Sitsiilia, Korsika ja Sardiinia saare põhjaosas. Kui Allen vajab seilamisest puhkust, on tal võimalik randuda oma häärberisse Prantsuse Riveirasse.

HP pealikul Meg Whitmanil on mägedes kodu ja turismirantšo, kus ta öeldavasti peab alpakasid. 2009. aastal annetas Whitman 1,15 miljonit dollarit, et päästa 500 aakrit niite ja märgalasid.

Delli asutaja ja tegevdirektor Michael Saul Dell veedab oma puhkuse Hawaiil, kus on tal seitsmetoaline puhkusteks mõeldud maja.

Endine Yahoo tegevdirektor Carol Bartz veedab oma puhkuse samuti Hawaiil.

Google tippjuht Eric Schmidtile kuulub jaht «Oasis», mille väärtus on 72 miljonit dollarit. Kui on soov rentida seda jahti, siis Schmidt küsib selle eest 400 000 dollarit nädalas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles