Välisinvestorid toetavad valitsust

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Eesti Välisinvestorite Nõukogu (FICE) esitas valitsusele ettepanekud Eesti majanduskasvu ja tööhõive kava 2008-2011 kohta.


FICE ettepanekud puudutavad välisinvestorite jaoks kuut tähtsat valdkonda Eesti arengus, milleks on maksusüsteem, energia, eksport, haridus, haldus ning äritegevus.

«Me hindame kõrgelt Eesti valitsuse initsiatiivi kaasata Eesti elanikud majanduskasvu ja tööhõive kava väljatöötamisse,» ütles FICE juhatuse esimees Jens Christiansen.

FICE asutajaliikmed, milleks on 9 välisriigi kaubandusesindused Eestis, on tihedalt seotud majandus-ja äritegevusega Eestis. Koos esindavad need riigid üle 80 protsendi otsestest välisinvesteeringutest Eestisse.

«Koos oma ettepanekutega edastasime Eesti peaministrile ka soovi edaspidisteks kohtumisteks ja aruteludeks valitsusega Eesti majanduse arengu üle,» ütles Christiansen.

FICE asutajaliikmed on Ameerika, Austria, Briti, Hollandi, Norra, Rootsi, Saksa,Soome ja Taani Kaubaduskojad Eestis. Üheskoos esindavad need riigid üle 80 protsendi otsestest välisinvesteeringutest Eestisse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles