Liviko sisenes õlleturule

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liviko hakkab gurmeeõllesid Eestisse tooma.
Liviko hakkab gurmeeõllesid Eestisse tooma. Foto: Priit Simson

Alkoholitootja ja -müüja AS Liviko sisenes õlleturule, täiendades oma tootesortimenti laialdase gurmeeõllede valikuga ja pakkudes nüüdsest kvaliteetõllesid restoranidele ja kohvikutele.

«Eesti on õllede müügiks nii head tingimused loonud, et Livikol on põhjust selles osaleda. Kindlasti ei hakka me oma õllevalikuga konkureerima poodide kuuspakkide või kaheliitriste õlledega. Mitmekesise kvaliteetõllede valikuga pakume nõudlikuma maitsega õllesõpradele võimalust kogeda tõeliselt huvitavaid leide pikkade traditsioonidega õlleriikidest,» ütles Liviko juhatuse esimees Janek Kalvi.

Sortimenti kuuluvad järgmised kaubamärgid: Ameerika Ühendriikidest Widmer Brothers ja Kona Brewery, Austraaliast Coopers Brewery, Belgiast La Galoise Brune, Brasiilast Xingu, Itaalia Birra Frost, Inglismaalt Stone´s Ginger Joe, Jaapanist Sapporo Brewery, Saksamaalt Ayinger, Šotimaalt Tennet´s Brewery, Traquair ja Orkney Brewery, Tšehhist Bohemia ja Rebel ning lisaks Iirimaalt Magners siider.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles