Eestis avati Baltimaade esimene linnuhotell

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Papagoi.
Papagoi. Foto: Panther Media / Scanpix

Märjamaa külje all Konuveres avab lähikuudel uksed papagoikeskus ja linnuhotell, mida EAS ja PRIA rahastavad papagoikeskuse ehitamist ligi 28 000 euroga.

Linnuhotellis hakkab papagoisid vastu võtma linnuveterinaar, lindudele pakutakse öömaja, kui omanik reisile läheb, või koguni ulualust, kui peremees oma sulelisest tüdineb, kirjutab Äripäev.

Eestimaa loomakaitseliidu linnuspetsialist Katarina Bright, kes töötab infotelefoni 16 366 reklaamijuhina, lõi 2010. aastal kodulehe papagoi.ee, kuhu papagoihuvilised kirjutavad pea iga päev oma muredest lemmiku kasvatamise ja tervise kohta.

Huvilised küsisid ka linnuhotelli teenuse kohta – koertele-kassidele on ju hotell olemas, aga kuhu linnud reisi ajaks panna saaks? Loomakaitseliidu liikmed soovitasid Brightile, et heategevusliku õpetamise asemel võiks ta teha ametliku keskuse – nii süngis Papagoi Keskus, mille omanikud on Bright ja tema mees.

Loe edasi Äripäevast.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles