FCR Media AS-i uus tegevjuht on Kristiina Mitt

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Mitt
Kristiina Mitt Foto: FCR Media Group

FCR Media AS-i uus tegevjuht on Kristiina Mitt. Digitaalse meedia agentuuri FCR Media AS tuntakse eelkõige kaubamärkide nagu 1182, Kontakt ja Äri+ järgi. Ettevõtet juhtis viimasel kahel ja poolel aastal hollandlane Niels Winkel.

«Minu lahkumise põhjused on eelkõige isiklikku laadi. Plaanisin algul Eestisse tööle tulla vaid mõneks nädalaks. Nüüd olen kõik need aastad igal nädalal lennanud Amsterdamist mitmeks päevaks Tallinnasse, sellest on kujunenud paras proovikivi isiklikus elus. Samas on FCR Media AS praeguseks jõudnud nii heasse seisu, et seda võib täiesti vabalt juhtida ka Eesti kogemustega juht,» leiab Winkel.

Sama meelt on ka alates 5. juunist firma juhtimise üle võtnud Mitt: «Winkeli ajal on ettevõttes tehtud jõuline struktuurimuutus, mis oli kolme ettevõtte ühendamisel ja efektiivseks muutmisel möödapääsmatu. Kuigi märkimisväärne osa uuendustest on juba rakendunud ning töötajadki jõudnud uude rütmi sisse elada, on paljuski veel vara järeldusi teha.»

Mitt töötas 15 aastat Tele2 Eesti heaks, kus suurema osa ajast tegutses jaemüügi- ja klienditeeninduse valdkonda juhtides. Rahvusvahelist töökogemust ammutas ta aga viimasel poolteisel aastal Bigbank grupi müügivaldkonna juhina, vastutades tulemuste eest üheksas riigis.

FCR Media AS kuulub rahvusvahelisse meediagruppi FCR Media, mis koondab info- ja reklaamiteenust pakkuvaid ettevõtteid lisaks Eestile ka Lätis, Leedus, Iirimaal, Tšehhis, Slovakkias, Roostis, Soomes,Venemaal, Rumeenias ja Ungaris.
FCR Media on üks Euroopa juhtivaid kohaliku otsingu kontserne. Meediagrupi aastakäive on 100 miljonit eurot ja selles töötab ligi 1400 inimest.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles